Flott levert

Øvrevoll001102023_Elione Chaves vant løp 1 med Rosemary's Baby_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.comSøndagen fikk en finfin start, 2-åringen Rosemaryś Baby dro rett i tet og holdt seg der, gratulerer med seier til Buck Racing i Norsk Forening for Fullblodsavl løpet. Seier ble det også til tøffingen Little Crow, han kjempet hele veien og ble ærklært som vinner av Wattan Handicap 1600 m etter målfoto. Fin plassering ble det også på Purple Ave, 5 i Arnfinn Lunds Minneløp og 2-åringen Kjell Hroar plasserte seg i sitt livs andre løp, Norks Kriterium. Litt klabb og babb i feltet for enkelte av stallens andre startende ga ikke plasseringer i penga, men godt ridd og en fin dag på gresset før kulda setter inn. Godt besøkt og en fin søndag der alle koste seg i sola.